HLASUJME A PODPORME SPOLU KOMUNITNÚ VČELNICU A VČELIU ŠKOLU V BÔRIKU

Milí včelári, podporte svojimi  hlasmi projekt Komunitnej včelnice a včelárskej školy v Bôriku (NITRIANSKE PRAVNO), ktorého hlavnými cieľmi je revitalizácia areálu lesnej škôlky, podpora včelárstva v našej a susediacich obciach,založenie včelárskeho krúžku a vytvorenie interaktívneho priestoru pre výučbu deti nielen miestnej a okolitých škôl ale aj základných a materských škôl v celom okrese Prievidza.

Náš projekt uspel v silnej konkurencii v rámci celého Trenčianskeho kraja a spolu s ďalšími 5 obcami a mestami postúpil do druhého kola hlasovania. Finančnú dotáciu získavajú iba prvé tri projekty, preto je potrebný každý jeden Váš hlas. Hlasovanie prebieha na internetovej stránke www.komunitnegranty.sk

Potrebné je vyhľadať kraj (Trenčiansky), vyhľadať projekt (KOMUNITNÁ VČELNICA A VČELIA ŠKOLA V BÔRIKU) a zahlasovať.  Hlasovanie potrvá od 2.decembra do 15. decembra 2019.

Finančnú dotáciu získavajú prvé tri projekty, preto každý jeden Váš hlas je potrebný a bude sa rátať. Podporte našu víziu a spoločne zlepšime stav ušľachtilého remesla a obnovme/ revitalizujme naše spoločné verejné prostredie. 

Viac informácií o projekte  nájdete na obecnej internetovej stránke:

https://www.nitrianskepravno.sk/oznamy/hlasujme-a-podporme-spolu-komunitny-projekt-pre-nasu-obec.html

Prosím o zdieľanie informácií na sociálnych sieťach a preposielanie mailu, linku  všetkým členom rodiny, známym, kolegom, organizáciám, spolkom a tým, o ktorých si myslíte, že by ich projekt mohol zaujať.